Busungarnas fotoblogg

Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av Emmy och Lina - 6 augusti 2012 21:03

Hejhej bloggen!

Nej, rubriken på inlägget handlade inte om att jag fes, jag gjorde en annan sak.

Jag var lite hungrig, så jag tog ett äpple. När jag var på väg till diskhon för att skölja av det så kastade jag upp det några gånger i luften, och sista gången kastade jag upp den i taket så att det dunsade lite och mina syskon höll på att lägga sig   


Menmen har nu kommit hem från pappa, var där en kort sväng för jag skulle egentligen hämta ut paketet från Stockholm åt honom med hans jacka och min cd i men det var stängt så jag fick åka hem till honom igen... Lite synd eftersom  att jag såg fram emot att få den cd:n. Det var ju den signerade Young Love!!!

 

Men pappa sa att han kommer förbi imon med den   


Mamma sa innan såhär (blev lite orolig):

Mamma: Jag ska säga nåt nu, men du får inte fråga nåt om det för jag kommer inte svara på några frågor om det

Jag: Ehm okej....

Mamma: Du får inte boka in nåt på lördag.

Jag (lättad): Okej.

Mamma: Och en till grej.

Jag: Vad?

Mamma: Blev du inte nyfiken nu?

Jag: Jo!!!!

Haha snacka om hemlighetsfull morsa, men jag tror jag vet vad det är, varje sommar fixar mamma och Herik (min låtsaspappa) ihop en ''Hemlig Resa'' där jag får ett brev på morgonen med en text på som berättar lite om vart vi ska, men som inte avslöjar det, sen så får jag lista ut det. Ganska skoj faktiskt men det är inte alltid lätt... Men oftast kommer jag på vart vi ska. Som förra gången så kom jag på direkt att det var Ölands Djurpark (Det var inget förra året).

Men nu måste jag gå, bloggar mer imon.

Pözz pözz Emmy ;*

Av Emmy och Lina - 6 augusti 2012 16:58

Hejhejhej!

Ledsen för den dålliga uppdateringen, gjorde ju inget inlägg varken igår eller i förrgår. Jag tog en bloggfri helg, eller inte helt bloggfri, jag gick in på mobilappen och kollade om jag hade fått några kommentarer, men räknas det egentligen?   


Skulle egentligen sovit över med en kompis från igår till idag men hon skulle visst till Ullared med en annan kompis idag så jag fick vara hemma med mormor istället och kolla på tv, äta godis och äta popcorn. Anledningen till att mormor var hos oss var att mamma och min låtsaspappa var på Batman, konstigt nog så var min pappa där oxå  


Har ju inte direkt gjort nåt den senaste tiden, har bara suttit vid datorn, kollat på TV:n och sånt, men på grund av detta så såg jag en reklam om att man kan vara med i en tävling och vinna att vara med och dubba en av Dreamworks nya film (vet inte vilken). Är ju då med i den och jag hoppas att jag vinner. Är ju oxå med i Simons tävling om ett par Jeffrey Campellskor. Tävlingen om skorna hittar ni här.


Men nu tror jag vi ska äta,bloggar mer sen.

Pözz pözz Emmy ;*

Presentation


Hej!
Vi är två tjejer på 13 år som kommer skriva lite om våra liv och liknande.
Lämna gärna en kommentar nu här ni ändå har varit här och kollat ;)
Kontakta oss på KIK:
Emmy - mysen
Lina - lina.hakansson

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Black Moustache

Ovido - Quiz & Flashcards