Busungarnas fotoblogg

Alla inlägg den 1 augusti 2012

Av Emmy och Lina - 1 augusti 2012 20:03

Hej bloggen!

Nu kan man äntligen pusta ut!   Förutom det att jag satt liiiiite vid datorn i morse så har jag rivit ut hela skrivbordet, städat och sen rivit in allt igen! Och sen skalade jag morötter och diskade och plockade in en massa i diskmaskinen och höll på!

Menmen, nog om det!

Ca 3 och en halv timme sen Jedward va på Jakans centrum (Jakobsberg) och signerade deras nya skiva, nån som var där som kan berätta lite hur det var??? Skulle vara GRYMT tacksam om nån gjorde det!!!


Bjuder på en bild på mig själv just nu, Varning inget smink!!! (Ser helt wierdo ut, men det kanske jag alltid gör xo???)

 

Woow att det gick att göra så!!! Använde nåt program som fanns på datorn till att göra fixa det så!!! Shit, ser helt förstörd ut (Venneh riktigt vf jag hjorde den minen!!!)


Menmen, imon kommer svaren på frågestunden, ska se om det går att göra en video med svaren :0 Men det är inte försent att fråga än!!! Fråga här


Menmen, nu ska jag, som ni säkert förutspått, spela lite Paradise Life, hehe det är min drog, och om man spelar 5 dagar i rad så får man presenter!!! Är på typ dag 3 elr nåt!!!

Pözz pözz Emmy ;*

Av Emmy och Lina - 1 augusti 2012 13:06

Hej igen bloggen!

So m ni ser i menyraden (venneh riktigt om det heter så men ajja) så har jag gjort lite förändringar. Jag har lagt till så att man kan se vädret i Växjö (kommentera elr mejla om ni vill att jag lägger till nån till stad)  och jag har lagt till en supersöt klocka. Den kanske inte passar in i själva bloggdesignen så bra men den liknar Paradise Life på FB!   


Men nu så ska jag skriva lite om en awesome blogg;

Det är en tjej som heter Nathalie Sandin som har den, hon skriver många tips om hur man kan ändra och designa sin blogg! Stort tack till dig Nathalie, du hjälpte mig att lägga till vädret och ändra på muspekaren! (Klockan fixade jag själv)

Menmen, hon fixar oxå headers, vilket hon kommer att få hjälpa mig med så fort jag har bestämt mig för vilka bilder det ska vara på den!   

Nathalies blogg hittar ni här!

Ja, nu har jag bara en fråga, är det nån som vet ett bra Facebookspel som liknar Paradise Life? Ni får gärna skriva det i kommentarerna då   

Här kmr det oxå en lista med de spel som jag redan spelar:

  • Paradise Life
  • Zoo World 2
  • FrontierVille (Har däremot slutat för jag tyckte det var tråkigt)
  • Draw My Thing
  • Stick Run
  • Click

Så, nu vet ni vilka det var...


Om ni har nån fråga är det bara att skriva i frågerutan i menyn till vänster, skriv en fråga i kommentarerna elr mejla mig på rozastrumporna@gmail.com


Menmen, nu ska jag spela lite till på FB, so long suckers!   Nä skojjar bara   

Pözz pözz Emmy ;*

Av Emmy och Lina - 1 augusti 2012 11:28

Hola como estááááaááás mi bloggo!!!

Första blogginlägget i augusti månad! Men det blir inte långt för nu ska jag äta, bloggar mer sen...

Pözz pözz Emmy ;*

Presentation


Hej!
Vi är två tjejer på 13 år som kommer skriva lite om våra liv och liknande.
Lämna gärna en kommentar nu här ni ändå har varit här och kollat ;)
Kontakta oss på KIK:
Emmy - mysen
Lina - lina.hakansson

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Black Moustache

Ovido - Quiz & Flashcards